+385 98 461 286 info@kratki.hr

ZAŠTO KAMIN?

Mada je primarna funkcija kamina zagrijavanje prostora, estetski doprinos prostoru je nemjerljiv. Kamini dobro izgledaju, ali nisu praktični poput radijatora, ipak grijanje na drva je jeftinije, ali je li doista vrijedno truda? Potrudili smo se i naveli četiri razloga zašto bi trebali imati kamin u kući.

GRIJANJE NA DRVA JE JEFTINIJE

Drvo je jedino gorivo čiji se otpadni produkt ponovno koristi ne zagađujući okolinu. Drvo je obnovljivo, korisno i nije štetno za prirodu. Zahvaljujući ekološkoj osvješćenosti, šume se planski, u određenoj količini prorjeđuju i tako otvaraju mjesta za rast novog drveća. Drva oštećena vremenskim nepogodama također se koriste kao gorivo.

%

77% OD GRIJANJA ELEKTRIČNOM ENERGIJOM

%

33% OD GRIJANJA PRIRODNIM PLINOM

  • FINANCIJSKA
  • TOPLINA I DOM
  • SIGURNOST I FUNKCIONALNOST

PREDNOSTI KAMINA

Ni jedna stvar u interijeru ne odaje takav osjećaj topline, bliskosti i romantike kao kamin. No, funkcija kamina je prvenstveno da dobro zagrije prostor i taj zadatak uspješno ispunjava. Stoga, prije nego krenemo na odabir kamina i svih potrebnih dodataka, pročitajte još neka od često postavljenih pitanja naših kupaca.

happy family

JEDINSTVENA ATMOSFERA

Sjediti na kauču, piti topli čaj ili vruću čokoladu i gledati vatru te uživanje u njenom pucketanju doista vas može, nakon napornog radnog dana, u potpunosti smiriti.

tree

UVIJEK DOSTUPNO GORIVO

Drvo je uvijek dostupno, a Kratki modeli kamina dizajnirani su da izvlače maksimalnu energiju iz zapaljenog drva dok su im emisije CO2 svedene gotovo na nulu.

DIZANJE CIJENE NEKRETNINE

U kuću ulažemo iz razloga kako bi u njoj živjeli cijeli život. No, nikad ne znamo što se može dogoditi, a kamin može kući ili vikendice jako dići cijenu jer predstavlja alternativu plinskom ili električnom grijanju.

consultant-03

ALTERNATIVA KONVENCIONALNOM GRIJANJU

Grijanje na plin uobičajeno je, no cijena plina sigurno će ići gore. Iako je već godinama dostava plina u Hrvatsku stabilna, grijanje na drva odlična je alternativa.

VIŠE INFORMACIJA

kratki peć

GRIJANJE NA DRVA

Isplativost grijanja na drvnu biomasu u usporedbi s ostalim energentima je golema. Drvo je uvijek dostupno, a Kratki modeli kamina dizajnirani su da izvlače maksimalnu energiju iz zapaljenog drva dok su im emisije CO2 svedene gotovo na nulu.

Kratki kamini

KAKO DO KAMINA

Savjetovanje sa stručnom osobom od samog početka, može Vam uštedjeti vrijeme i puno novaca. Stoga smo odlučili za Vas pripremiti korisne savjete koji će Vam pomoći pri kupnji Kratki kaminskog ložišta koje će odgovarati Vašim potrebama i životnom prostoru.

Kratki kamini

ČESTA PITANJA

Iskusno prodajno osoblje Kratki kompanije sa širokim tehničkim znanjem o proizvodima, instalacijama i logistici pruža svojim kupcima pouzdanu i kvalitetnu uslugu. Međimurka BS generalni je zastupnik Kratki proizvoda za Republiku Hrvatsku svo njihovo znanje i iskustvo preneseno je našem prodajnom timu i osoblju.

POVEŽIMO SE

DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO

Za sva pitanja uz Kratki kamine obratite nam se s povjerenjem.

12 + 9 =

Postavke kolačića web lokacije